ALGEMENE INFO

Stampin Up! is een Amerikaanse producent van onder andere stempels met een lange historie. Aanvankelijk waren de exclusieve en kwalitatief hoogwaardige rubber stempels in Europa alleen in o.a. Groot-Brittannië, Frankrijk en Duitsland verkrijgbaar.
Maar sinds oktober 2012 kan ook Nederland profiteren van de grote variëteit aan stempels en aanvullende producten voor het maken van wenskaarten, cadeauverpakkingen, home-decorations en scrapbooking.
Naast de collectie stempels biedt Stampin Up!  ook inkt, markers, papierproducten, linten, knoopjes, embellishments, ponsen, embossing-, snijmallen maar natuurlijk ook hoogwaardig basis gereedschap zoals een snijmachine, lijm en scharen. 
Kortom, een complete collectie om uw unieke en mooiste projecten te maken.

De kenmerken en voordelen van de Stampin Up! stempels en producten:
 • De stempels zijn exclusief en worden aangeboden in sets met verschillende thema’s. Hierdoor zijn de stempels gemakkelijk te combineren.
 • Alle producten worden in 4 kleurgroepen aangeboden (en een wisselende selectie van extra kleuren die voor bepaalde tijd leverbaar zijn). Hierdoor ontstaat nooit meer het probleem dat het papier en de inkt niet (goed) bij elkaar passen. 
 • Binnen één kleurenfamilie matched alles perfect. 
 • Van papier en inkt tot de versieringen en het lint.
De producten van Stampin Up!  zijn niet in de winkel verkrijgbaar, maar uitsluitend via demonstratrices.  Door middel van workshop/party’s bij je thuis, laat ik je kennismaken met de producten van Stampin Up!.
Maar je kan de artikelen natuurlijk ook direct bij mij bestellen zonder dat je een workshop bij mij volgt.

Voor vragen en informatie, neemt u gerust contact met mij op.

=================================

1 opmerking:

 1. Goede avond
  Ik woon zelf ook in Haarlem en zou heel graag willen bestellen.maar vind het moeilijk om de ware grote van de ponsen te beoordelen.kan je mij daar wat meer informatie over geven?
  Vriendelijke groeten Trudy Jansen

  BeantwoordenVerwijderen

WAT IS JOU FAVORIETE KLEUR VAN DE NIEUWE IN-COLORS